BOGATI I USPJEŠNI DVODNEVNI ADVENTSKI SAJAM POD NAZIVOM “BOŽIĆNA ČAROLIJA U GACKOJ”

OTOČAC – U Otočcu se održava bogati dvodnevni  Adventski sajam pod nazivom „Božićna čarolija u Gackoj“. Sajam se održava u sportskoj dvorani Srednje škole Otočac. Službeno je otvoren jučer točno u podne nastupom  Folklornog društva Otočac. Također održana je i humanitarna akcija „Kaput toplog srca“, kao i uvijek atraktivan Božićni show otočkih frizera. Irena Banić, viša stručna suradnica Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac kaže kako se ovim sajmom želi skrenuti pozornost na domaću proizvodnju, male domaće proizvođače i rukotvorce koji imaju puno toga za ponuditi:

–         Želimo osvijestiti općenito i senzibilizirati javnost da se čuvanjem domaćeg proizvođača čuvaju i radna mjesta. Želimo stvoriti i mjesto susreta sa našim poslovnim partnerima, udrugama, tvrtkama sa kojima surađujemo kroz godinu, te dati mjesto i za druženje i stvaranje nekih novih poznanstava i međusobnih suradnji.

I današnji drugi dan sajma također donosi bogatu sajamsku ponudu tradicionalnih proizvoda i rukotvorina uz Božićni disko za djecu, te doček Djeda Božićnjaka i njegovih vilenjaka koji djeci donose slatke poklone.  Organizator sajma je Turistička zajednica Grada Otočca, uz supokroviteljstvo Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac i Grada Otočca.

Petar Tomljenović

Također provjerite

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Sufinanciranje izrade Strategije razvoja Urbanog područja Gospić za razdoblje 2021.- 2027. godine

Povjerenik Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika Grada Gospića Josip Brozičević potpisao je …

X
Skip to content