ODRŽAN DRUGI GOSPIĆ FEST

GOSPIĆ- Povodom obilježavanja dana Grada Gospića sinoć je na Trgu Stjepana Radića održan glazbeni program „Gospić fest“ koji je predstavio nove mlade pjevačke nade, amatere između 10 i 20 godina.

Već drugi puta održava se Gospić fest i ove je godine okupio zaista talentirane, dječje, pjevačke nade, koje su se svojim pjevačkim sposobnostima predstavili građanima Gospića te zasigurno pozitivno iznenadili sve njih.

Riječima voditelja programa, prva godina provođenja Festivala održavala se eksperimentalno, no već drugi po redu otvara vrata tradiciji ovog Festivala, koji će, nadamo se svi zaživjeti, obzirom da se radi o festivalu mladih pjevača s ciljem pružanja mogućnosti mladim pjevačima da pokažu svoju nadarenost i da izraze svoje osjećaje prema glazbi i nečemu što ih nadahnjuje i opušta. Drugi Gospić fest okupio je 17 mladih pjevača iz Ličko-senjske, Zadarske, Šibensko – kninske županije, pa čak i Zagreba, Istre, Pazina, Rijeke, Poreča. Repertoar izvođača bio je šarolik, a glas publike odigrao je veliku ulogu u odabiru naj izvođača! Tako je najglasnijim pljeskom popraćena Franka Pavelić s pjesmo „Vidi se iz aviona“ – pjevačice Domenice.

Sve izvođače odličnom svirkom pratio je bend Share love with others, a uz dobru glazbu dodatnu, veselu atmosferu održavali su efekti koji su se pojavljivali ispred same pozornice. Kako je sam organizator rekao zaista smo mogli očekivati nove izazove, novu radost, puno kvalitetne djece kao i kvalitetnu produkciju te smo jednostavno mogli uživati slušajući i gledajući ovaj glazbeno scenski spektakl. Drugi Gospić fest održao se u organizaciji Melodia d.o.o. dok je generalni pokrovitelj Festivala, Grad Gospić.

Nakon proglašenja pobjednika svi građani mogli su uživati u pjesmi klape Rišpet, koji su svojim pjesmama oduševili okupljenu publiku.

 

Tamara Lujić

 

Također provjerite

U Gospiću 12. Susret hrvatske katoličke mladeži

Grad Gospić i Gospićko-senjska biskupija domaćini su 12. Susreta hrvatske katoličke mladeži (SHKM) koji će …

X
Skip to content