POTPISAN UGOVOR O IZVOĐENJU RADOVA NA DOGRADNJI I OPREMANJU DJEČJEG VRTIĆA TRATINČICA

Općina Brinje potpisala je Ugovor o izvođenju radova na dogradnji i opremanju dječjeg vrtića “Tratinčica” s obrtom Grič iz Otočca. Ukupna vrijednost projekta iznosi 341.338,75 eura.
Projekt sufinancira Ministarstvo znanosti i obrazovanja iz Mehanizma za opravak i otpornost u bespovratnom iznosu od 162.452,72 eura dok Općina Brinje sufinancira projekt u preostalom iznosu od 178.886,03 eura.
Provedbom ovog projekta osigurat će se dodatni smještajni prostor za još jednu vrtićku skupinu od 20 djece na 134,72 m2 prostora za provođenje programa ranog i predškolskog odgoja. Općinski načelnik Fumić izrazio je zadovoljstvo uvođenjem izvođača u posao te je naveo kako je važno napomenuti da će se realizacijom ovog projekta osigurati sigurniji, funkcionalniji i kvalitetniji uvjeti za boravak djece u dječjem vrtiću „Tratinčica“ te da će prostor biti opremljen suvremenom opremom.
Načelnik je naveo da je rok za izvođenje radova 24 mjeseca od dana uvođenja u posao te da se nada da će projekt biti realiziran do kraja ove godine.
Izvor, foto. : Općina Brinje

Također provjerite

U KONCERTNOJ DVORANI VATROSLAVA LISINSKOG KONCERT POD NAZIVOM “LIKO MOJA TAMBURICE STARA”

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 21. travnja s početkom u 19 sati pod pokroviteljstvom Grada …

X
Skip to content