SENJ: Besplatna mobilna aplikacija za prijavu gostiju

Turistička zajednica grada Senja osigurala je za sve registrirane iznajmljivače prijavu gostiju putem besplatne mobilne aplikacije mVisitor. Ovo inovativno rješenje tvrtke Intersoft Technologies d.o.o. omogućuje prijavu turista u samo nekoliko klikova na mobitelu jednostavnim skeniranjem osobnog dokumenta. Aplikacija mVisitor u potpunosti je usklađena s platformom eVisitor i odobrena od strane Hrvatske turističke zajednice. Bitno je spomenuti i činjenicu da je korištenje aplikacije mVisitor za iznajmljivače ugovorenih turističkih zajednica potpuno besplatno te da nije potrebna TAN tablica prilikom prijave u aplikaciju.

Kratke i jednostavne upute za iznajmljivače:
▪️ Skinete aplikaciju mVisitor sa Apple Store-a ili Google Play Store-a
▪️ Nakon instalacije, prijavite se u aplikaciju sa vašim OIB-om (korisničko ime) i lozinkom (lozinka koju koristite za eVisitor)
▪️ Način unosa podataka gostiju:
a) U aplikaciji kreirajte i isprintate dokument sa QR kodom te ga postavite u vaš objekt.
Gost skenira „QR kod“ koji ga vodi na personaliziranu web stranicu, putem koje unaša osobne podatke, te ih šalje vama na autorizaciju.
b) Gostu možete direktno iz mVisitor aplikacije poslati personalizirani link kojega koristi za unos podatka, a iste šalje natrag vama na autorizaciju.
c) Kroz mVisitor aplikaciju podatke gosta možete digitalno skenirati ili ih ručno unijeti.
▪️ Nakon što provjerite podatke gostiju, klikom na gumb „Prijavi Goste“ unutar mVisitor aplikacije iste prijavljujete na eVisitor.
Više detalja i uputa možete pronaći na web stranici https://mVisitor.hr

Također provjerite

Potpisan ugovor o sufinanciranju završne faze ulaganja u atletsku stazu na nogometnom stadionu Balinovac

Temeljem Javnog poziva za iskaz interesa za sufinanciranje izgradnje, obnove, održavanja, opremanja i rekonstrukcije sportskih …

X
Skip to content