PRIOPĆENJE NAČELNIKA OPĆINE BRINJE ZLATKA FUMIĆA VEZANO ZA PRIJEVOZ STARIJIH I POTREBITIH OSOBA

Načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić uputio je priopćenje vezano za prijevoz starijih i nemoćnih osoba u kojem stoji kako je Općina Brinje do sada u suradnji s Udrugom žena Pavenka provodila projekt pod nazivom „Brinje dostupno svima“ koji je financiralo Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Cilj projekta bio je osigurati uslugu prijevoza osobama koje tu mogućnost nemaju kako bi se zadovoljile njihove osnovne životne potrebe.

Projekt „Brinje dostupno svima“ pod vodstvom Udruge žena Pavenka nažalost nije ostvario financiranje u predstojećem razdoblju. Kako bi se ovaj hvalevrijedan projekt nastavio i kako bi se nastavilo pružati usluge prijevoza starijim i potrebitim građanima brinjske općine, Općina Brinje će nastaviti provoditi program sa istim ciljem i načinom rada, ali pod vodstvom Komunalnog društva Brinje d.o.o. Prijevoz se kao i do sada može ostvariti na relacijama od kuće do Doma zdravlja ili do centra Brinja za obavljanje poslova koji su nužni i neophodni građanima Brinja.

Novi program provođenja kreće od ponedjeljka 13. ožujka ove godine, a sve informacije vezane za raspored prijevoza možete dobiti na kontakt broj telefona Zdenko 097/729-3971. Ovim putem mole se svi stanovnici Općine Brinje koji poznaju osobe kojima je potrebna usluga prijevoza, a nisu upoznati sa istom da ih obavijeste o mogućnosti prijevoza.

IZVOR / FOTO: Facebook Općina Brinje

 

Također provjerite

USKORO: IZLOŽBA INTERAKTIVNE DIDAKTIČKE SLIKOVNICE “LIČKO DITE” U SNK GOSPIĆ

Drugog dana mjeseca travnja obilježava se Međunarodni dan dječje knjige, a tim povodom u Samostalnoj …

X
Skip to content