Udruga Nismo same poziva na „zdravu kavu s doktorima“

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same u sklopu svog projekta „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“ održava niz aktivnosti vezanih uz informiranje žena svih dobnih skupina o važnosti prevencije raka dojke. Projekt obuhvaća organizaciju „zdravih kava“ u 15 gradova diljem Hrvatske i devet radionica u prostoru Udruge. Kave su namijenjene ženama svih generacija, bez obzira na njihovo zdravstveno stanje, a zamišljene su kao neformalni razgovor građana s liječnicima o svim pitanjima koja ih muče, a koja ili nemaju kome postaviti ili ih se ne usude postaviti svome liječniku.

Glavni cilj projekta je prevencija i promocija zdravlja i zdravih navika te povećanje svijesti građana Republike Hrvatske o važnosti prevencije. „Zdrave kave s doktorima“ su se do sada održale u Karlovcu, Sisku, Vukovaru, Šibeniku, Zaboku, Ludbregu, Slavonskom Brodu i Koprivnici, a ostavile su jako pozitivan i ohrabrujući utjecaj na žene te okupile više od 400 sudionika.Iz Udruge Nismo same pozivaju na „zdravu kavu s doktorima“ koja će se održati
u četvrtak, 26. siječnja, s početkom u 18:00 sati u hotelu Ana u Gospiću. Uz članice Udruge na kavi će biti prisutni: Zrinka Rendić-Miočević, dr. med., spec. onkologije i radioterapije, Klinika za tumore Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice Zagreb; mr. Sandra Čubelić, dr. med. spec. pedijatar, ravnateljica Opće bolnice u Gospiću; Ivanka Krmpotić, dr. med. spec. internist, sub. spec. endokrinolog, Opća bolnica Gospić; Ivan Sesar, dr. med, spec. internist, sub. spec. kardiologije, voditelj Odjela za unutarnje bolesti Opće bolnice Gospić; prim. Suad Gačo, dr. med. spec. opće kirurgije i uži spec. torakalne kir., voditelj Odjela kirurgije Opće bolnice Gospić; Tatjana Ilijevski Korečić, dr. med. spec. oftalmolog, voditeljica Oftamološke ambulante Opće bolnice Gospić.

Također provjerite

Dario Cindrić novi pročelnik HGSS Stanice Gospić

HGSS Stanica Gospić ima novog pročelnika. Dario Cindrić, sinoć je izabran za novog pročelnika i …

X
Skip to content