TRENUTNO U KINO KORZO – M3GAN

– 20. I 21.01.2023. – 20.00 SATI

IZVORNO IME: M3gan 
REDATELJ: Gerard Johnstone

ŽANR: horor
ULOGE: Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Jen Van Epps, Lori Dungey, Stephane Garneau-Monten
TRAJANJE FILMA: 102 min

SADRŽAJ FILMA:
Ona je više od igračke. Ona je dio porodice.

Najkreativniji umovi horor žanra – reditelj James Wan, koji je stvorio franšize Slagalica strave (Saw), Podmuklost (Insidious) i Prizivanje zla (The Conjuring) i Blumhaus, producent filmova Noć vještica, Crni telefon i Nevidljivi čovjek— predstavljaju nam novo, svježe lice straha.

M3GAN je čudo vještačke inteligencije, živa lutka programirana da bude djetetov najvjerniji prijatelj a roditelju najbolji saveznik. Dizajnirala ju je sjajna robotičarka Džema (Allison Williams iz filma Bježi!) tako da M3GAN može da sluša, gleda i uči dok postaje učitelj, drugarica i zaštitnik djeteta za koje je vezana.

Kada iznenada postane staratelj svoje osmogodišnje rođake Kejdi (Violet McGraw, Prokletstvo kuće na brdu), Džema je nesigurna i nespremna da bude roditelj. Pod intenzivnim pritiskom na poslu, ona odlučuje da upari svoj M3GAN prototip sa Kejdi u pokušaju da riješi oba problema — a to je odluka koja će imati nezamislive posljedice.

Također provjerite

U Cerovačkim špiljama Uskrsni špiljotrag

Javna ustanova Park prirode Velebit i ove godine organizira Uskrsni špiljotrag u Cerovačkim špiljama. Događanje …

X
Skip to content