SVEČANO OTVOREN STOP SHOP RETAIL PARK U GOSPIĆU

Stanovnici Gospića i okolice od danas mogu uživati u novootvorenom STOP SHOP retail parku. Riječ je o sedmoj hrvatskoj STOP SHOP oazi koja će svojom ponudom obogatiti Gospić, te postati novo trgovačko središte Like. Ovaj dobro poznati brend okrenut je prema gradovima srednje veličine, a kupcima nudi čak 11 trgovina. Svečano otvorenje održano je na obližnjem klizalištu, koje će zasigurno razveseliti najmlađe, ali i odrasle, te u narednih mjesec dana spojiti ugodno s korisnim.

Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku rekao je na samom početku kako je ovo prva investicija u Ličko – senjskoj županiji nakon dugo vremena. Ovaj retail park veličine preko 8 200 m2 maloprodajne površine, 169 parkirnih mjesta nudi idealnu kombinaciju domaćih i stranih zakupaca.

Župan ličko – senjski Ernest Petry rekao je nešto više o važnosti ovog projekta naglasivši kako se očekuje zapošljavanje oko stotinjak građana grada Gospića i okolice u ovim trgovačkim prostorima, a nude se i dodatni sadržaji na području Ličko – senjske županije.

Gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević pohvalio je ovaj projekt kao veliku investiciju koja je dobrodošla u Grad Gospić i Ličko – senjsku županiju i znak je povjerenja u ulaganje investitora na našem području.

Posebnu notu otvorenu STOP SHOP retail parka u Gospiću dale su klizačice Ice Wonderlanda sa svojim plesnim točkama.

Također provjerite

Dario Cindrić novi pročelnik HGSS Stanice Gospić

HGSS Stanica Gospić ima novog pročelnika. Dario Cindrić, sinoć je izabran za novog pročelnika i …

X
Skip to content