SVEČANO OTVOREN STOP SHOP RETAIL PARK U GOSPIĆU

Stanovnici Gospića i okolice od danas mogu uživati u novootvorenom STOP SHOP retail parku. Riječ je o sedmoj hrvatskoj STOP SHOP oazi koja će svojom ponudom obogatiti Gospić, te postati novo trgovačko središte Like. Ovaj dobro poznati brend okrenut je prema gradovima srednje veličine, a kupcima nudi čak 11 trgovina. Svečano otvorenje održano je na obližnjem klizalištu, koje će zasigurno razveseliti najmlađe, ali i odrasle, te u narednih mjesec dana spojiti ugodno s korisnim.

Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku rekao je na samom početku kako je ovo prva investicija u Ličko – senjskoj županiji nakon dugo vremena. Ovaj retail park veličine preko 8 200 m2 maloprodajne površine, 169 parkirnih mjesta nudi idealnu kombinaciju domaćih i stranih zakupaca.

Župan ličko – senjski Ernest Petry rekao je nešto više o važnosti ovog projekta naglasivši kako se očekuje zapošljavanje oko stotinjak građana grada Gospića i okolice u ovim trgovačkim prostorima, a nude se i dodatni sadržaji na području Ličko – senjske županije.

Gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević pohvalio je ovaj projekt kao veliku investiciju koja je dobrodošla u Grad Gospić i Ličko – senjsku županiju i znak je povjerenja u ulaganje investitora na našem području.

Posebnu notu otvorenu STOP SHOP retail parka u Gospiću dale su klizačice Ice Wonderlanda sa svojim plesnim točkama.

Također provjerite

Obavijest o planiranom prekidu na području naselja: Konjsko Brdo, Ivčević Kosa i Bukovac Perušićki.

Obavještavamo Vas da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom …

X
Skip to content