Najljepši glas za „Pčelice“ 2022.

Peti po redu Najljepši glas za „Pčelice“ održat će se u petak, 9. prosinca 2022. godine u Kinu „Korzo“. Sponzor ove humanitarne priredbe je HDS ZAMP. Početak priredbe je u 19 sati jer gdje je bolje mjesto u Gospiću za proslavu uspjeha Vatrenih nego na Najljepšem glasu za „Pčelice“. Upravo zbog važne utakmice sat priredbe je pomaknut za jedan sat pa je početak u 19 sati.

Cilj ove humanitarne glazbene priredbe je upoznati naše sugrađane i javnost o radu Udruge „Pčelice“ u protekle tri godine (2020., 2021. i 2022.) i velikim i zasluženim pljeskom podržati ovogodišnje izvođače. Kao i uvijek, organizacijski tim – Marinela Božić, Debora Lukac, Šejla Kolatahi i Mile Rukavina marljivo vježbaju s izvođačima i pripremaju program koji je i ove godine raspjevan, rasplesan i pun pozitivnih emocija.

Ulaz je slobodan, ali će posjetitelji moći svojim dobrovoljnim prilogom podržati rad Udruge „Pčelice“ koju u novoj kalendarskoj godini čeka puno aktivnosti i rada. Vrijedne mame „Pčelice“ pripremiti će slatku zakusku, a posjetitelji će također moći izabrati neki od božićnih ukrasa koji su izrađeni na radionicama i donacijom podržati rad Udruge. Upravo zahvaljujući donacijama dobrih ljudi „Pčelice“ jako uspješno godišnje provode kontinuirano niz aktivnosti i ovim putem se želimo zahvaliti svakome tko nam je pomogao svojom donacijom, svojim radom, trudom i vremenom.

Od srca vam hvala što zbog vas mi i dalje uspješno djelujemo.

S nestrpljenjem očekujemo još jednu večer ispunjenu glazbom, nastupima odličnih izvođača, i pozitivnom atmosferom. Molimo vas da budete podrška našim izvođačima, svakako ponesite olovku jer vaši su glasovi bitni, na par sati zaboravite brige, neka vas dlanovi zabole od pljeska, a obrazi od ponosnih osmijeha i  skupa s nama dostojno obilježite jedan od najdražih događaja „Pčelica“.

Vidimo se u petak u Kinu „Korzo“!

IZVOR / FOTO: UDRUGA „PČELICE“

 

 

 

 

 

 

Također provjerite

REZULTATI PARLAMENTARNIH IZBORA

Jučer su održani izbori za Sabor koje je obilježila dobra izlaznost, glasalo je više od …

X
Skip to content