5. NAJLJEPŠI GLAS ZA „PČELICE“ POKAZAO SE KAO USPJEŠAN GLAZBENO – HUMANITARNI PROJEKT U NAŠEM GRADU

Krajem godine vrijedna udruga „Pčelice“ ima za cilj upoznati lokalnu zajednicu s uspješno provedenim aktivnostima i svojim radom. Do posljednjeg mjesta publika je jučer popunila dvoranu gospićkog Kina Korzo, kako bi podržala  mlade glazbene talente koji su se natjecali na 5. Najljepšem glasu za „Pčelice“.

Na početku večeri prikazan je kratki video o radu udruge tijekom godine iza nas, projektima i donacijama. Treba svakako istaknuti da je ovaj glazbeno – humanitarni projekt djelo zajedničkog rada organizacijskog volonterskog tima.

Nastupilo je 12 izvođačica pjevajući neke od najpoznatijih domaćih i stranih hitova: Iva Kvartuč, Korina Božić, Tihana Marković, Emili Milković, Karmela Šarić, Ika Devčić, Mihaela Ivšinović, Karla Ivanetić, Ivana Župan, Franka Pavelić, Valentina Biljan i Iskra Kolić.

Prema glasovima publike 1. mjesto osvojila je Tihana Marković s pjesmom „Easy On Me“, 2. mjesto pripalo je Korini Božić, koja je pjevala pjesmu „Shallow“, a 3. Emili Milković i pjesmi „Cimet i čaj“.

S obzirom da je manifestacija bila humanitarnog karaktera, prikupljeno je ukupno 5.592,90 kuna i 10 eura. Gosti ove glazbene večeri bili su plesna skupina „Stars“ i HKUD „Degenija“ Gospić.

Timu Pčelica svakako čestitamo na Najljepšem glasu, jer su se i ovaj put pokazali odličnim kreatorima događaja koji treba podržati u budućnosti.

 

 

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content