Konferencija za medije Socijaldemokrata u Gospiću

Ispred spomenika Nikole Tesle u Gospiću održana je konferencija za medije na temu Socijaldemokrati u Ličko-senjskoj županiji, a sve kako bi se upoznala javnost da Socijaldemokrati počinju djelovati u županiji. Tomislav Zrinski naglasio je kako ga je vrh stranke imenovao za koordinatora Ličko-senjske županije, a misija mu je oformiti ćelije stranke u organizacijama u općinama i gradovima.

-„ Što se tiče mene ja sam socijaldemokrat, moje političko djelovanje vam je poznato, a nastavlja se kroz Županijsku skupštinu kao član Socijaldemokrata.“

Potpredsjednik Hrvatskog Sabora i predsjednik Socijaldemokrata Davorko Vidović rekao je kako mu je zadovoljstvo predstaviti koordinatora za Ličko-senjsku županiju Tomislava Zrinskog, koji predstavlja sjajan izbor za koordinatora i čovjeka koji može uspostaviti organizaciju na terenu te kako očekuju da će u ovoj županiji u skoro vrijeme uspostaviti funkcionalnu organizaciju.

-„ Kao što znate Socijaldemokrati su najjača oporbena stranka u Hrvatskoj, sa najvećim zastupničkim klubom, nas je 18 zastupnika u Hrvatskom parlamentu i ono što smo osvijestili je da bez snažnog, svakodnevnog kontakta s građanima mi ne možemo dobro obavljat naš posao. Zato smo pokrenuli čitav niz aktivnosti da ojačamo organizaciju i u ovom teritorijalnom smislu, ali da se kapacitiramo i znanjima kako bismo, što je moguće bolje, artikulirali interese ove zemlje i ponudili rješenja. „

Također, konferenciji za medije, uz predsjednika Vidovića i koordinatora Zrinskog, prisustvovao je i saborski zastupnik i tajnik stranke Nikša Vukas.

Također provjerite

USPJESI TAEKWONDO KLUBA “GACKA” NA 9. ČIGRA OPENU!

Jučer se u Zagrebu održao 9. ČIGRA OPEN u organizaciji takekwondo kluba Čigra. Ovo su …

X
Skip to content