ZAVŠENO PRVENSTVO HRVATSKE BRDSKIH UTRKA 2022.

Prošli vikend se vozila posljednja utrka PH brdskih utrka u Dubrovniku.  Za kraj sezone imamo dva treća mjesta klase, našeg Begu Šakanovića i našeg Tonća Nazora koji su se i u Dubrovniku popeli na postolje. U Dubrovniku je Tonći Nazor u svojoj klasi završio kao drugi iza Nike Pulića iz AK Konavle, a Bego Šakanović na 3. mjestu u svojoj klasi. Dubrovnik je još vozio Nino Jeličić sa svojom Hondom Civic u jakoj konkurenciji i osvojio 6. mjesto, te Sandro Babić u promo kategoriji sa Škodom Fabiom.

Naš klub iz Gospića Saint Christopher Racing Team na kraju sezone je završio na odličnom 6. mjestu od ukupno 35 klubova koji su se natjecali.

Ovim putem zahvaljujemo svima vozačima koji su pridonijeli tom uspjehu: Tonći Nazor, Bego Šakanović,  Nino Jeličić, Salih Ljubijankić, Hasan Ljubijankić, Petar Jurić, Sandro Babić. Također hvala svim ostalim članovima kluba i prijateljima!

Kraj sezone Prvenstva Hrvatske kružnih utrka očekuje nas zadnji tjedan 10. mjeseca na Grobniku gdje će se u sklopu Nascara voziti i dvije zadnje utrke PH. Naši vozači će se boriti za postolja kako na utrci tako i za kraj sezone te Vas ovim putem pozivamo da ih podržite u što većem broju!

IZVOR / FOTO: CHRISTOPHER RACING

Također provjerite

“Mirisi i okusi geografskih otkrića”, slikovnica nastala na Odjelu za nastavničke studije u Gospiću

GOSPIĆ- U organizaciji gospićkog Odjela za nastavničke studije, a u sklopu obilježavanja Dana Sveučilišta u …

X
Skip to content