U RAZVOJNOM CENTRU LSŽ ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA VEZANOG ZA PRIMARNU ZDRAVSTVENU ZAŠTITU

U Razvojnom centru Ličko – senjske županije danas je održana Završna konferencija projekta „Poboljšanje pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti s naglaskom na udaljena i deprivirana područja kroz ulaganja u potrebe pružatelja usluga zdravstvene zaštite na primarnoj razini u Ličko – senjskoj županiji“.

Prisutnima se najprije obratila zamjenica župana ličko – senjskog Jasna Orešković Brkljačić, koja je izrazila zadovoljstvo realizacijom ovog opsežnog projekta zahvalivši se između ostaloga svima koji su sudjelovali u njegovoj realizaciji.

Pročelnica Upravnog odjela za školstvo, sport i kulturu Ličko – senjske županije Valentina Zdunić informirala je prisutne kako je priprema projekta započela još 2018. godine u suradnji s Razvojnom agencijom LIRA-om, te Domovima zdravlja.

Nositelj projekta je Ličko – senjska županija, dok je partner na istom Dom zdravlja Otočac. Vrijednost projekta je nešto viša od 4 milijuna kuna, dok je isti sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u visini od preko 3.600.000,00 kuna.

Također provjerite

REZULTATI PARLAMENTARNIH IZBORA

Jučer su održani izbori za Sabor koje je obilježila dobra izlaznost, glasalo je više od …

X
Skip to content