MJESEC HRVATSKE KNJIGE U NARODNOJ KNJIŽNICI OPĆINE PERUŠIĆ

Tema Mjeseca hrvatske knjige glasi Generacija K, čime se aludira na postojeće podjele generacija (generacija Y, generacija Z…), a stavlja naglasak na dva ključna pojma – knjigu i knjižnicu. Tom temom želi se skrenuti pozornost na prilagodbu knjižnica potrebama novih generacija, ali i ukazati na specifična obilježja današnjih mladih – mobitel u ruci, ekološka osviještenost, kao i osamljenost i zabrinutost – te istaknuti kako im knjižnica odnosno knjiga može pomoći.
Moto ove godine glasi Misli na sebe – čitaj!

Narodna knjižnica Općine Perušić i ove se godine uključila u održavanje Mjeseca hrvatske knjige. Od 15 listopada do 15. studenog pripremili su mnoštvo sadržaja uglavnom okrenutih mladima, ali pronaći će se i za sve ostale dobne skupine poneka zanimljiva događanja. Kao i svake godine do sada mjesec dana ćete se moći učlaniti ili produžiti članarinu po 50% nižim cijenama i vratiti zaboravljene knjige bez naplate zakasnine.

Sva ostala događanja možete pronaći na plakatu i na facebook stranici Narodne knjižnice Općine Perušić. „Pridružite nam se, pronađite nešto u šarolikom programu Mjeseca hrvatske knjige!“ – pozivaju iz Narodne knjižnice Općine Perušić.

IZVOR / FOTO: NARODNA KNJIŽNICA OPĆINE PERUŠIĆ

 

Također provjerite

ODRŽANA 17. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE BRINJE

U prostorijama Društveno – kulturnog centra održana je 17. po redu sjednica Općinskog vijeća Općine …

X
Skip to content