U GRADSKOJ SPORTSKOJ DVORANI GOSPIĆ ZAPOČEO MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR „PRIJATELJI ZA MARINA“

U organizaciji Malonogometnog kluba „Lika šport“, te pod pokroviteljstvom Hrvatskog nogometnog saveza i Ličko – senjske županije u Gradskoj sportskoj dvorani Gospić započeo je Memorijalni malonogometni turnir “Prijatelji za Marina”. Ovaj turnir organiziran je u spomen na prerano preminulog mladog nogometaša Marina Ćaćića, kojemu je u prosincu prošle godine pozlilo tijekom utakmice na 1. Božićnom turniru u Gospiću. Ekipa iz KBC-a Rijeka pokušala mu je spasiti život, ali nisu uspjeli.

Prije otvorenja Memorijalnog turnira, za Marina je služena sveta misa u crkvi Svetog Josipa, nakon koje su sudionici posjetili njegovo posljednje počivalište na groblju u Ličkom Osiku, gdje su položeni vijenci i zapaljene svijeće. Podsjećamo, stadion NK Croatia 92 iz Ličkog Osika sada nosi Marinovo ime.

Turnir je otvorio župan Ličko – senjske županije Ernest Petry poručivši kako će se raditi na tome da ovaj sportski događaj postane tradicija uz poduzimanje svih mogućih mjera i aktivnosti da se više ne događaju ovakve tragedije na sportskim terenima.

Prvu polufinalnu utakmicu igraju ekipe Futsal Dinamo i HMNK Rijeka. U 14:15 drugu polufinalnu utakmicu odigrat će organizator turnira, MNK Lika šport i MNK Šibenik 1983. U 16:30 sati poraženi iz polufinala borit će se za treće mjesto, dok je finale je na rasporedu u 17:45 sati.

Također provjerite

U POU “dr. Ante Starčević” predstava “A odakle ste vi gospođo”

„A odakle ste vi gospođo“ naziv je predstave koja će se prikazati u  Pučkom otvorenom …

X
Skip to content