Kriminalitet tijekom proteklog vikenda

Proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su 2 teške krađe i 3 krađe.
U vremenu od 21. listopada 2021. godine do 29. srpnja 2022. godine u Ličkom Ribniku, nepoznati počinitelj provalio je u nenastanjenu obiteljsku kuću u vlasništvu 73-godišnjakinje iz Rijeke, iz koje je otuđio trimer i motornu pilu.
U Karlobagu je nepoznati počinitelj 29. srpnja 2022. godine provalio u osobni automobil austrijske nacionalne oznake koji je bio parkiran na ugibalištu i otuđio novčanik s novcem i osobnim dokumentima 35-godišnjaka i 30-godišnjakinje (oboje njemački državljani).
U Novalji je u petak, 29. srpnja 2022. godine nepoznati počinitelj ispred mjenjačnice otuđio električni romobil u vlasništvu 19-godišnjakinje.
Noću 29./30. srpnja 2022. godine u mjestu Drenov Klanac je nepoznati počinitelj iz ograđenog prostora otuđio žensko ždrijebe u vlasništvu 25-godišnjaka iz Otočca.
U subotu, 30. srpnja 2022. godine u Nacionalnom parku je nepoznati počinitelj iz ruksaka otuđio novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama u vlasništvu 60-godišnjeg slovačkog državljanina.
Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.

 

IZVOR/FOTO: PULS

Također provjerite

POLICIJSKI SLUŽBENICI PP NOVALJA NASTAVLJAJU S KRIMINALISTIČKIM ISTRAŽIVANJIMA U VEZI SA SUZBIJANJEM KRIMINALITETA DROGA

Policijski službenici Policijske postaje Novalja nastavljaju s provođenjem kriminalističkih istraživanja u vezi suzbijanja kriminaliteta droga, …

Skip to content