U Gospiću u sklopu projekta „Sigurna turistička destinacija“ održan radni sastanak zamjenika glavnog ravnatelja policije i predstavnika žurnih službi

GOSPIĆ- U  Policijskoj upravi ličko-senjskoj u Gospiću održan je radni sastanak na kojem su prisustvovali Damir Barić zamjenik glavnog ravnatelja policije, ujedno i voditelj Stožera za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone, Dragan Tokić načelnik Uprave za javni red i sigurnost, ujedno zamjenik voditelja Stožera, načelnik Policijske uprave ličko-senjske Zoran Zdunić, župan Ličko-senjske županije Ernest Petry i predstavnici svih žurnih i operativnih službi s područja Policijske uprave ličko-senjske. Načelnik Zoran Zdunić  upoznao je prisutne što je sve Policijska uprava ličko-senjska zajedno s predstavnicima lokalne zajednice i partnerskim službama poduzela i dalje poduzima kako bi osigurali najviši stupanj sigurnosti osoba koje borave u našoj zemlji.
Zamjenik glavnog ravnatelja Damir Barić upoznao je prisutne da je 18. lipnja ove godine u Zadru započeo s radom Stožer Ravnateljstva policije u kojem se prikupljaju i analiziraju svi podaci vezano uz turiste posebno strane goste koji borave u Republici Hrvatskoj. Naglasio je da je u operativnom dijelu suradnja svih službi i komunikacija na izvrsnoj razini, no turisti pri odabiru svoje turističke destinacije posebno vode računa o sigurnosti destinacije koju posjećuju i upravo tom segmentu policija posvećuje posebnu pozornost, te su ovakvi sastanci prilika da se definiraju i riješe mogući problemi.
Svi prisutni podržali su ovakve sastanke i složili se da samo zajedničkim, koordiniranim i profesionalnim postupanjem svih službi kroz proaktivno i reaktivno djelovanje, te rješavanjem problema s kojima se susreću, rezultati neće izostati i naša će županija i dalje biti sigurna turistička destinacija.

Također provjerite

USKORO: IZLOŽBA INTERAKTIVNE DIDAKTIČKE SLIKOVNICE “LIČKO DITE” U SNK GOSPIĆ

Drugog dana mjeseca travnja obilježava se Međunarodni dan dječje knjige, a tim povodom u Samostalnoj …

X
Skip to content