NAJAVLJUJEMO 2. MIRAKUL NA VELEBITU – „U ZAGRLJAJU JELE CAR“

Turistička zajednica Općine Perušić, u suradnji s Udrugom slijepih Ličko-senjske županije i Parkom prirode Velebit, poziva vas na kulturno-zabavnu manifestaciju 2. Mirakul na Velebitu – „U zagrljaju Jele Car“, koja će se održati na lokaciji Jele Car iznad Kosinjskog Bakovca danas s početkom u 12 sati.

Cilj je istaknuti važnost šumskih staništa, gospodarenja šumama i poticati razvoj svijesti o održivom razvoju turizma na našem području. Uz edukativni dio, za koji će biti zadužen Park prirode Velebit, program će upotpuniti i glazbeni, zabavni, dio, ističući vrijednost najveće jele u Hrvatskoj i jedne od najvećih u Europi.

U bogatom programu sudjeluju kosinjski Dedi, HKUD Perušić, Zvone Tonković na gitari te volonterke s područja naše županije. Kratkim povijesnim osvrtom prof. dr. Željko Holjevac podsjetit će sve na veliki povijesni, kulturni i društveni značaj Kosinjske doline.

„Nakon prigodna programa na lokaciji Jele Car pozivamo vas na druženje ispred kućice na Živulji. Pobrinuli smo se za bogat izbor hrane i pića, u tome će nam pomoći Lovačko društvo Orao iz Kosinja i Pivovara Ličanka, a za veselo ozračje folklorna društva iz Kosinja, Perušića i Ličkog Lešća. Pridružite nam se, neka i vas zagrli Jela Car!“ – pozivaju iz TZ Općine Perušić.

IZVOR / FOTO: TZ OPĆINE PERUŠIĆ

 

Također provjerite

POLICIJSKI SLUŽBENICI PP NOVALJA NASTAVLJAJU S KRIMINALISTIČKIM ISTRAŽIVANJIMA U VEZI SA SUZBIJANJEM KRIMINALITETA DROGA

Policijski službenici Policijske postaje Novalja nastavljaju s provođenjem kriminalističkih istraživanja u vezi suzbijanja kriminaliteta droga, …

Skip to content