FOTOGALERIJA: “Eko-etno Gacka” najpopularniji gastro događaj u županiji i šire

„Eko-etno Gacka“, jedna od najvažnijih sporednih stvari za Liku i okolicu održana je u otočkom gradskom parku. Prva večer ovog tradicionalnog gastro događaja održana je u petak, sa mnoštvom popodnevnih događaja za djecu i mlade, a kasnije je kao uvertira u glazbenu večer i nastup lokalne grupe “Narodni dar” došla na red i degustacija „finger food” specijaliteta od pastrve i sira, brudeta od Ugora s Palagruže i domaćeg vina iz Slatine.

Jučerašnji dan je bio natjecateljskog karaktera u pripremanju najboljeg kotlića, sudjelovalo je 39+1 ekipa, a izložbeno-prodajni dio manifestacije vrvio je mnoštvom lijepo uređenih  štandova (55 izlagača), na kojima su OPG-ovi, poduzetnici i obrtnici, udruge iz raznih krajeva Hrvatske, izlagali, prodavali i promovirali svoje proizvode.

Eko-etno Gacka se održala pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta te financijsku potporu Hrvatske turističke zajednice, Ličko – senjske županije, Turističke zajednice Ličko-senjske županije i Grada Otočca, a  koncertom  grupe „Magazin“  dobra je zabava i ugodna atmosfera potrajala do kasnih noćnih sati.

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content