DRUGI LJETNI RUKOMETNI KAMP U ORGANIZACIJI RK „GOSPIĆ“

Do nedjelje, 26. lipnja održava se drugi ljetni rukometni kamp u organizaciji Rukometnog kluba „Gospić“. Rukometašice i rukometaši našeg gospićkog rukometnog kluba vrijedno treniraju u Gradskoj sportskoj dvorani i dvorani OŠ dr. Jure Turića, a brigu o njihovim rukometnim treninzima i napretku vode eminentna trenerska imena iz svijeta rukometa, Boris Dvoršek, Goran Mrđen, Maja Mitrović, Alen Marošević i Darko Jeličić.

Kondicijski trener Alen Marošević koji je po drugi put u ljetnom rukometnom kampu kaže kako je glavni cilj kampa animirati djecu sustavnom usmjeravanju rukometa u Gospiću, što je ujedno i strateški cilj:

  • „Mislim da će kroz kamp i profiliranje djece kroz ovaj kamp u budućnosti polučiti dobre rezultate što se tiče najprije zdravstvenog cilja. Nakon toga imat ćemo i sportaše rukometaše u Gospiću“.

Osim toga Marošević je pohvalio organizaciju rukometa koja je u Gospiću na vrlo visokoj razini.

Trenerica ŽRK Zadar Maja Mitrović još je jedno eminentno ime ljetnog rukometnog kampa u Gospiću u kojem sudjeluje po prvi put i trenira gospićke rukometašice.  Ističe kako je ovo jedan hvalevrijedan projekt Grada i Županije, za razvoj rukometa na našem području:

  • „Super je curama što još mogu produljiti ovaj dio nakon utakmica, napredovati tehnički i taktički u svakom pogledu“. – dodala je Mitrović i na kraju zaključila kako se kroz ovaj kamp uče razne tehnike i svaka bi sredina po njenom mišljenju trebala imati jedan ovakav ljetni sportski kamp.

Također provjerite

Zbog loših vremenskih uvjeta misa povodom svetoga Marka umjesto u Budaku bit će služena u crkvi u Ličkom Osiku

Blagdan je svetoga Marka. Iz župe svetoga Josipa Lički Osik, u čijem sastavu je i …

X
Skip to content