POVODOM MEĐUNARODNOG DANA MEDICINSKIH SESTARA ŽUPAN PETRY UPRILIČIO PRIJAM ZA GLAVNE MEDICINSKE SESTRE ZDRAVSTVENIH USTANOVA S PODRUČJA ŽUPANIJE

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana medicinskih sestara danas je župan ličko – senjski Ernest Petry upriličio prijam za glavne medicinske sestre iz zdravstvenih ustanova s područja županije. Na samom početku uz prigodnu čestitku i simboličnu podjelu cvijeća, zahvalio im se na svim dosadašnjim aktivnostima, te svemu onome što i dalje čine u svom radu. Petry  je ovom prilikom najavio daljnja ulaganja kroz proračun i bolničke sustave kojima je osnivač Ličko – senjska županija.

Ispred prisutnih medicinskih sestara obratila se Mara Stilinović, prvostupnica sestrinstva i pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Opće bolnice Gospić, zahvalivši se županu na svakodnevnoj podršci i kvalitetnoj uzajamnoj suradnji. Naglasila je kako je u proteklih 20 godina dosta uloženo u školovanje odnosno obrazovanje medicinskih sestara, a vizija je u idućih 10 godina to podignuti na još veću zasluženu razinu i kvalitetu.

Također provjerite

Zbog loših vremenskih uvjeta misa povodom svetoga Marka umjesto u Budaku bit će služena u crkvi u Ličkom Osiku

Blagdan je svetoga Marka. Iz župe svetoga Josipa Lički Osik, u čijem sastavu je i …

X
Skip to content