KONCERT NENE BELANA & FIUMENSA ISPUNIO SVA OČEKIVANJA

Jedan od najslušanijih hrvatskih glazbenika Neno Belan , nekadašnji frontmen popularnog splitskog sastava Đavoli održao je sa svojim Fiumensima odličan koncert u atriju KIC-a Gospić. Inače, za one koji ne znaju vrijedi izdvojiti zanimljivost kako je Belan svoj prvi nastup 80. – tih imao upravo u Gospiću.

Gospićkoj publici poklonio je večeras koncert vrijedan pamćenja uz pomno biranu glazbenu kronologiju svoje karijere, odličnu atmosferu, pjesme koje su cijelu večer držale ritam i dobro raspoloženje među različitim generacijama u publici. Čuli su se tako stihovi svevremenih hitova „Dok tebe ljubim“, „A gdje si ti“, „Kasno je za nas“, Zvuci ulice“, „Dani ljubavi“, „Vino noći“, „Rijeka snova“, „Plešem ispod oblaka“, „Kavana“, „Beat na moru“ i brojnih drugih.

Neno Belan je s Fiumensima 2008. godine dobio Porin za najbolji pop album, a album Tvornica snova je 2010. nagrađen Porinom u nekoliko kategorija – album godine, najbolji rock album, najbolju izvedbu grupe s vokalom i najbolji koncertni album.

Možemo u konačnici reći kako su bez sumnje Belan i Fiumensi ispunili sva očekivanja gospićke publike, veselimo se njihovom ponovnom dolasku u naš grad.

 

 

Također provjerite

Zbog loših vremenskih uvjeta misa povodom svetoga Marka umjesto u Budaku bit će služena u crkvi u Ličkom Osiku

Blagdan je svetoga Marka. Iz župe svetoga Josipa Lički Osik, u čijem sastavu je i …

X
Skip to content