Predstavljene knjige lokalne autorice Nene Šahbazović

U Samostalnoj narodnoj knjižnici Gospić u sklopu manifestacije „Noć knjige 2022.“ održano je predstavljanje knjiga „Škrinjica od riječi“ i „Pričat ću ti stihovima“ autorice Nene Šahbazović. Na predstavljanju knjiga uz autoricu i ravnatelja SNK Gospić Milana Šarića, prisustvovali su predstavnici izdavačke kuće Naklada Fragment, zamjenica gradonačelnik Kristina Prša, pročelnica Ivana Kaleb Asić,  gospićki glazbenici i studenti Odjela za nastavničke studije u Gospiću Sveučilišta u Zadru.

Predstavljanje se odvijalo tako da su se izmjenjivali redovi glazbenih nota i redovi stihova autorice. Posebno je to veselilo okupljene, ali i predstavnike Naklade Fragment jer kako kažu prvu knjigu nisu mogli promovirati zbog koronavirusa, a sad napokon imaju priliku promovirati dvije jako divne knjige u prelijepoj atmosferi.

Autorica Nena Šahbazović otkrila nam je kako je do nastanka ovih dviju knjiga došlo najprije nastankom stranica na društvenim mrežama koje su skupile visok broj pratitelja , te je tamo krenula dijeliti svoje stihove i  motivacijske poruke. Dodaje kako uvijek ima pozitivan odjek kod pratitelja, prijatelja, učenika, kolega jer kad govorite pozitivno i  pokušavate nadvladat strah, zloću i ružne osjećaje,  možete doći do one pozitivne reakcije i do nekoga tko će vas razumjeti.

 

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content