OBAVIJEST DJEČJEG VRTIĆA TRATINČICA BRINJE

Dječji vrtić Tratinčica Brinje obavještava roditelje kako se upis djece u vrtić provodi isključivo elektronski. Zahtjev za upis djeteta u vrtić za pedagošku godinu 2022./2023. roditelji predaju iz svog doma, bez potrebe prikupljanja dokumentacije i dolaska u vrtić. Naime, upisi će se provoditi putem web aplikacije e-Upisi koja je dio e-usluga portala e-Građani. Prednosti e-upisa je da se dokumenti potrebni za upise automatski povlače iz sustava e-Građani time se rasterećuje roditelje fizičke dostave dokumenata.

Za korištenje web aplikacije potrebna je važeća vjerodajnica najmanje razine 2 za pristupanje sustavu e-Građani. Zahtjev za upis djece u vrtić u pedagošku godinu 2022./2023. podnosi se u redovitom upisnom roku od 12. do 20. svibnja putem web aplikacije e-upisi.hr. Prije podnošenja zahtjeva za upis djeteta potrebno je obvezno pročitati sve upute koje su dostupne na web stranici Dječjeg vrtića Tratinčica Brinje.  Upisni rokovi su zadani i ne mogu se mijenjati, predaja zahtjeva nakon upisnog roka neće biti moguća.

Za sve one koji nemaju uvjete za pristup e-prijavi tehnička podrška biti će pružena u Dječjem vrtiću Tratinčica, Popa Marka Mesića 2. Za korištenje tehničke podrške u periodu upisa, obvezna je prethodna najava na broj telefona 099/690 7311 od 08:00 do10:00  sati kada se može dogovoriti termin dolaska u vrtić zbog upisa. U periodu od 22. svibnja do 5. lipnja predviđena je obrada i evaluacija zahtjeva te će 6. lipnja biti objavljeni rezultati upisa.

IZVOR / FOTO: Facebook Općina Brinje

 

 

Također provjerite

USKORO: IZLOŽBA INTERAKTIVNE DIDAKTIČKE SLIKOVNICE “LIČKO DITE” U SNK GOSPIĆ

Drugog dana mjeseca travnja obilježava se Međunarodni dan dječje knjige, a tim povodom u Samostalnoj …

X
Skip to content