U KIC – u GOSPIĆ PREDSTAVLJENI REZULTATI AKTIVNOSTI PROJEKTA „GOSPIĆ U OČIMA DJECE“

U KIC-u Gospić danas su predstavljeni rezultati aktivnosti projekta „Gospić u očima djece“ provedenog s djecom i volonterima Društva „Naša djeca“ grada Gospića. Predsjednica DND-a Sanja Puškarić Delač zadovoljna je realizacijom projekta koji donosi kratke video vodiče, a odabrano je 11 destinacija u Gospiću:

  • „Rezultati su zaista odlični i drago mi je da smo se odlučili kad smo prijavljivali taj projekt da idemo na to da naša djeca upoznaju grad u kojem žive, a onda svoja znanja prenesu i drugoj djeci koja dolaze u naš grad ne samo kao turisti nego i učenicima u školama, jer ovi kratki video vodiči su namijenjeni upravo tome“.

Prijedlog za snimanje lokacija dao je suradnik udruge dr.sc. Ivan Brlić koji je ujedno bio vodič kroz cijelo putovanje i autor tekstova za djecu, dok je za fotografiju, snimanje i montažu zaslužan Josip Durdov. Puškarić Delač nam otkriva kako je u planu nastavak projekta „Gospić u očima djece“:

  • „Mislimo ići dalje s projektom „Gospić u očima djece“, gdje bi onda ova znanja koja smo mi dobili i koja su djeca dobila, širili dalje i na drugu djecu pa evo nekako smo u razmišljanjima da se možda malo proširimo i na županiju“.

Ovaj projekt financirao je Grad Gospić kroz program javnih potreba, a dio aktivnosti financiran je donacijama. Današnjem predstavljanju provedenih aktivnosti nazočila je i zamjenica gradonačelnika Kristina Prša.

Također provjerite

ODRŽANA 17. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE BRINJE

U prostorijama Društveno – kulturnog centra održana je 17. po redu sjednica Općinskog vijeća Općine …

X
Skip to content