Jedan muškarac osumnjičen za provalu i krađu loživog ulja, a drugi za krivotvorenje potvrde o testiranju brzim antigenskim testom

GOSPIĆ- Iz Policijske uprave Ličko-senjske danas su nam dojavili informacije o dva događaja. Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom iz Zagreba zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave. Sumnjiči se da je 2. siječnja  na adresu elektroničke pošte Postaje granične policije Korenica dostavio krivotvorenu potvrdu o testiranju brzim antigenskim testom na SARS-CoV-2 izdanu od nadležnog tijela s područja Zagreba u kojoj je navedeno da je negativan na SARS-CoV-2, a sve s ciljem ukidanja mjere samoizolacije.
Protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

Policijski službenici Policijske postaje Senj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom s područja Grada Senja zbog osnova sumnje da je počinio tešku krađu Sumnjiči se da je u vremenu od rujna 2021. godine do 5. ožujka 2022. godine u Senju provalio u garažu u vlasništvu 28-godišnjakinje iz Zagreba iz koje je otuđio 2 000 litara loživog ulja.
Protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljeno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Također provjerite

U Gospiću “Hodanjem do zdravlja”

Akciju “Hodanjem do zdravlja” prvi put organizirala je 2016.g dr. Mirjana Vrkljan Radošević, predsjednica Hrvatske …

X
Skip to content