ŽKK „PLITVICE“ NAPOKON DO PRVOG BODA U 1. HRVATSKOJ KUGLAČKOJ LIGI

Proteklog vikenda na Plitvičkoj kuglani odigrane su četiri utakmice,  od toga dvije 1. Hrvatske kuglačke lige za žene u kojim je domaćin bila ekipa Ženskog kuglačkog kluba „Plitvice“.

U subotu su u utakmici 14. kola Plitvičanke snage odmjerile sa Ženskim kuglačkim klubom „Istra“ iz Poreča. Domaća ekipa nije uspjela pružiti ozbiljan otpor drugoplasiranoj ekipi lige, posebice nakon što je Nataša Ravnić, igračica Istre i hrvatska reprezentativka, otvorila utakmicu s fantastična 634 oborena čunja postavivši novi pojedinačni rekord kuglane na Plitvicama. Utakmica je završila rezultatom 1:7, a jedini poen za Plitvice je osvojila Ana Rapo.

U nedjelju je na rasporedu bila zaostala utakmica 12. kola, a na Plitvice su doputovale djevojke „Podravke“  iz Koprivnice. Ova je utakmica bila neizvjesna do samoga kraja te je završila podjelom bodova 4:4.  Tanja Galac i Ana Rapo su osvojile poene za Plitvice, a kapetanica Dijana Mlinarić je u domaćoj ekipi srušila najviše čunjeva (545), u napetoj borbi s najboljima iz Podravke, Željkom Orehovac koja je oborila 552 čunja. Ipak, plitvičke kuglačice su sretne zbog upisanog prvog boda u 1. Hrvatskoj kuglačkoj ligi.

U 1. HKL se ove sezone igraju još samo četiri kola i ŽKK „Plitvice“ imaju samo matematičke šanse za opstanka u najvišem rangu natjecanja, ali u sportskom duhu, djevojke se nadaju još kojoj dobro odigranoj utakmici i još pokojem bodu.

U 15. kolu ŽKK „Plitvice“ putuju u Split, utakmica na Poljudu je na rasporedu u subotu, 05. ožujka s početkom u 12 sati.

IZVOR / FOTO: ŽKK „PLITVICE“

Također provjerite

USKORO: IZLOŽBA INTERAKTIVNE DIDAKTIČKE SLIKOVNICE “LIČKO DITE” U SNK GOSPIĆ

Drugog dana mjeseca travnja obilježava se Međunarodni dan dječje knjige, a tim povodom u Samostalnoj …

X
Skip to content