ROKO VUŠKOVIĆ OBJAVLJUJE VIDEOSPOT ZA PJESMU ‘MALO KASNIJE’ S KOJOM JE NASTUPIO NA OVOGODIŠNJOJ DORI

Kantautor Roko Vušković na ovogodišnjoj je Dori uvjerljivo te vokalno i scenski vrlo dojmljivo u nastupu uživo otpjevao svoju najnoviju pjesmu „Malo kasnije“ za koju je snimio videospot koji estetikom prati naglašenu emociju ove moćne balade.

Foto: Mare Milin
Foto: Mare Milin

„Jako sam zadovoljan nastupom, dugo sam ga pripremao sa svojom ekipom i zato mi je drago da smo dobili puno pohvala za ukupni scenski dojam. Iskustvo s Dore je nezaboravno, sve je bilo na produkcijski visokom nivou i stvarno sam uživao u tom čitavom spektaklu. Nakon Dore posvećujem se promoviranju pjesme, velika mi je želja da ju publika prihvati i da traje jer je to smisao svega“ izjavio je Roko koji je sam napisao stihove za najnoviju pjesmu, glazbu zajedno s Predragom Martinjakom, dok je aranžman osmislio Jan Šinjor Cvetković.

Video u režiji Hrvoja Banića sniman je na više lokacija u Opatiji, Iki i Zagrebu.

„Najzabavniji, ali i najopasniji dio snimanja bila je scena s vatrom koja je morala biti snimljena u jednom pokušaju pa su svi na setu bili maksimalno koncentrirani. Nitko se hvala Bogu nije zapalio, a rezultat je više nego odličan. U priču videa sjajno se uklopila i plesačica Paula Jeričević koja me u pauzama snimanja učila profesionalnim plesnim koracima koje možda i demonstriram u nekom od sljedećih nastupa“ kroz smijeh priča privlačni glazbenik koji na komentare da je bio najzgodniji sudionik Dore ne reagira previše jer se na sceni u prvom redu želi istaknuti svojom glazbom kojoj je posvećen od najranijeg djetinjstva.

„Malo kasnije“ šesti je singl ovog kompletnog glazbenika, profesora saksofona i multiinstrumentaliste koji uskoro planira objaviti prvi autorski album na kojem će se, uz nove pjesme na kojima vrijedno radi, naći i ranije uspješnice „Tvoj je trag u meni“, „Još jednom“, „Ni u snovima“, duet s Betom Sudar „Ima boljih“ te „Ne dam na nas“.

by Hrvoje Banić
by Hrvoje Banić

Također provjerite

“Mirisi i okusi geografskih otkrića”, slikovnica nastala na Odjelu za nastavničke studije u Gospiću

GOSPIĆ- U organizaciji gospićkog Odjela za nastavničke studije, a u sklopu obilježavanja Dana Sveučilišta u …

X
Skip to content