PRIZNANJE ZA UMIROVLJENJE

Skupština Udruženja obrtnika Gospić pod predsjedavanjem Ružice Maras  na prijedlog Upravnog odbora, prihvatila je rebalans i sva izvješća vezana za 2022. godinu. Tijekom Skupštine upriličena je i svečanost uručivanja prigodnih priznanja. Među njima je priznanje dužnosniku sustava HOK , trgovcu Olimani Dželilu, široj javnosti poznat po obrtu „Zagi“ za preko 40 godina rada u obrtništvu te zasluženo umirovljenje.

U nastavku sjednice predsjednik Obrtničke komore Ličko senjske županije, Joso Vrkljan, uručio je prigodno priznanje Hrvatske obrtničke komore u ime predsjednika Dragutina Ranogajca predsjednici Udruženja obrtnika Gospić povodom 25 godina rada. Zahvaljujući na priznanju predsjedavajuća Ružica Maras je istaknula da okupljaju bliže 350 obrtnika koji posluju u otežanim uvjetima i za koje su  u tijeku Corone ishodovane brojne olakšice kod lokalne uprave i samouprave. U prigodnoj riječi nagrađeni Olimani Dželil je istaknuo zadovoljstvo sudjelovanjem u radu tijela komorskog sustava proteklih dvadesetak godina kao i izrazio uvjerenje da će njegovi nasljednici tradicijskog obrta naći svoje mjesto u komorskom sustavu.

Čestitajući na jubileju predsjednik OK LSŽ, Joso Vrkljan upoznao je, uz ostalo,  nazočne s izmjenama Zakona o obrtu i predviđenom reorganizacijom komorskog sustava koji će i dalje ostati prepoznatljivi dio predstavljanja i zastupanja interesa hrvatskih obrtnika.

IZVOR / FOTO: UDRUŽENJE OBRTNIKA GOSPIĆ

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content