OŠ DR. JURE TURIĆA GOSPIĆ: OD SRIJEDE 19. SIJEČNJA DO PETKA 28. SIJEČNJA ONLINE NASTAVA OD 5. DO 8 RAZREDA

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, na prijedlog osnovne škole dr. Jure Turića Gospić, a u dogovoru s epidemiologom Zavoda za javno zdravstvo Ličko – senjske županije dr. Ivanom Stanićem, Stožer civilne zaštite grada Gospića i osnivač škole Grad Gospić dali su suglasnost da se od ove srijede, 19. siječnja do petka 28. siječnja za učenike od 5. do 8. razreda u matičnoj školi Gospić održava nastava na daljinu po modelu C kao i nastava solfeggia za učenike u osnovnoj glazbenoj školi. Ravnatelj gospićke osnovne škole Ivica Radošević kazao je kako za sada učenici od 1. do 4. razreda nastavu imaju uživo u školi osim za pojedinačne razredne odjele u kojima ima dvoje ili više oboljelih učenika:

  • „Također, na prijedlog škole Stožer je dao suglasnost i za zatvaranje sportskih dvorana kojima upravlja naša škola, vezano za treninge u sportskim klubovima s učenicima osnovnoškolskog uzrasta, do petka 28. siječnja“, dodao je Radošević uputivši poziv roditeljima i učenicima:
  • „Pozivamo i roditelje i učenike narednih tjedan i pol dana da se suzdrže od nekog većeg druženja, kako bismo s boljim brojkama krenuli krajem siječnja odnosno u ponedjeljak, 31. siječnja uživo u školu“.

Na kraju ravnatelj osnovne škole dr. Jure Turića Gospić Ivica Radošević zahvaljuje se svim roditeljima i učenicima na razumijevanju, a djelatnici škole odnosno učitelji će se truditi da nastava na daljinu s obzirom na epidemiološke okolnosti bude što kvalitetnija, kako učenici ne bi imali zaostataka.

 

Također provjerite

USKORO: IZLOŽBA INTERAKTIVNE DIDAKTIČKE SLIKOVNICE “LIČKO DITE” U SNK GOSPIĆ

Drugog dana mjeseca travnja obilježava se Međunarodni dan dječje knjige, a tim povodom u Samostalnoj …

X
Skip to content