Donirana sredstva za opremu klubu „ARKTOS“

Župan ličko-senjski Ernest Petry primio je juniorskog prvaka Europe u obaranju ruku Rina Mašića  i njegovog oca Sebastiana Mašića, te su im donirana sredstva za nabavu dijela izgorene opreme. Župan Petry je pozdravio prisutne te se zahvalio Elmoru Barakoviću iz tvrtke BETO Brinje, odnosno Šerif grupe koja je  također donirala sredstva za opremu.

-„ I Ličko-senjska županije se uključila u ovu aktivnost, mi ćemo  donirati 10.000 kuna, Šerif grupa će također donirati 30.000 kuna, tako da ćemo kroz županiju barem jednim djelom potaknuti i ostale poduzetnike na području Ličko-senjske županije da se uključe u ovu akciju.“

Rino Mašić je ostvario značajne rezultate te mu je ovom prilikom župan Petry čestitao i naglasio kako će ga i dalje pratiti, da je dobar promotor LSŽ i kako se i ovom prilikom vidi da Županija stoji iza sportaša.

Gospodin Baraković se zahvalio županu što je i njih primio te je rekao kako je uplaćena donacija skromna donacija, no najavio je još takvih a sve kako bi se pomoglo mladim sportašima.

Podsjetimo, 4. siječnja u požaru koji je zahvatio „Čitaonu“ u Kaniži, Rino kao i druge udruge, sportaši i gospićki bendovi koje su koristile te prostorije ostale su bez prostora za aktivnosti, a neki i bez opreme.

 

Također provjerite

Potpisan ugovor o sufinanciranju završne faze ulaganja u atletsku stazu na nogometnom stadionu Balinovac

Temeljem Javnog poziva za iskaz interesa za sufinanciranje izgradnje, obnove, održavanja, opremanja i rekonstrukcije sportskih …

X
Skip to content