ČESTITAMO! ŽKK „PLITVICE“ – BRONCA NA PRVENSTVU RH U TANDEMU

Kako je kuglanje dvoranski sport kojemu problem ne predstavljaju niske vanjske temperature i ŽKK „Plitvice“ su vrlo aktivne u ovom razdoblju.

Protekli vikend su djevojke provele u Rijeci, sudjelujući na Prvenstvu RH u disciplinama sprint i tandem za sezonu 2021./2022. i vratile se s medaljom.

Broncu je osvojio tandem ŽKK „Plitvice“ Mirela Hodak i Gordana Gračan. U disciplini tandem koja se igrala u nedjelju, 09.01.2022.g., natjecala su se 4 tandema ŽKK „Plitvice“ te su se dva tandema kvalificirala u završnicu, dok je tandem Hodak/Gračan stigao do medalje, tandem Galac/Rapo je svoje natjecanje završio u osmini finala.

Dan prije, u subotu, 08.01.2022., održalo se Prvenstvo RH u disciplini sprint u kojemu je nastupalo čak 9 predstavnica ŽKK „Plitvice“. Među 46 igračica u kvalifikacija, nastup u završnici su osigurale tri igračice ŽKK „Plitvice“, ali Ivana Rapo i Dijana Mlinarić svoje nastupe završavaju ispadanjem u osmini finala, a Ana Rapo porazom u četvrtini finala.

Na početku nove godine, nema odmora za kuglačice, već u vikendu pred njima je nastavak  natjecanja u 1. Hrvatskoj kuglačkoj ligi, a ŽKK „Plitvice“ u 10. kolu dočekuju KK „Rijeku“ u prostorima kuglane Hotela Jezero na Plitvičkim Jezerima. Utakmica je na rasporedu u subotu, 15.01.2022. od 13:00 h, odigrava se bez publike, ali se može pratiti uživo na youtube kanalu „Kuglana Jezero“.

Osim seniorki, ni podmladak Kluba ne spava zimski san, naime, 23.01.2022. je na rasporedu Ekipno prvenstvo RH za kadetkinje (U14) za 2021./2022. koje će se igrati u Zagrebu (kuglana Grmoščica), a najmlađa ekipa ŽKK „Plitvice“ jedva čeka svoj prvi nastup na državnom prvenstvu.

IZVOR / FOTO: ŽENSKI KUGLAČKI KLUB „PLITVICE“

Također provjerite

Zbog loših vremenskih uvjeta misa povodom svetoga Marka umjesto u Budaku bit će služena u crkvi u Ličkom Osiku

Blagdan je svetoga Marka. Iz župe svetoga Josipa Lički Osik, u čijem sastavu je i …

X
Skip to content