ODRŽANA 6. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA „ŽENE I TOČKA“

Međunarodna konferencija „Žene i točka“ i ove godine, po šesti put, okupila je  u Otočcu uspješne poduzetnice iz Hrvatske i inozemstva. U Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac održana su danas tri panela u sklopu ove manifestacije, a na kojima su govorile vrsne poduzetnice iz različitih grana poduzetništva. Prvi panel održan je na temu MENTORICA2BE – Velike žene u malom biznisu, drugi panel nosio je naziv RADiONA – Priroda je ženskog roda, dok je treći panel nosio naziv Neprilika kao prilika – žene za novu renesansu. Na početku konferencije, u ime domaćina Grada Otočca, prisutnima se obratio gradonačelnik Goran Bukovac koji je poželio dobrodošlicu svima na još jednu konferenciju „Žene i točka“ koja je prerasla nacionalne okvire i postala mjesto okupljanja poduzetnica iz cijele regije te naglasio je kako su ponosni što je upravo njihov mali gradić domaćin ovog događaja.

  • „ Iako nepovoljna epidemiološka situacija ne dopušta veća okupljanja, drago nam je da u sklopu internetske tehnologije možemo u svijet odaslati priče koje će možda neku mladu djevojku, ženu u zrelim godinama potaknuti na pokretanje vlastitog posla. Vjerujem da ćemo i danas, kao uostalom i uvijek do sada, čuti mnogo jedinstvenih, zanimljivih priča o putu do uspjeha, konstruktivnih rasprava o problematici i izazovima ženskog poduzetništva, ali i položaju žena u društvu.“

Bukovac je poželio svim ženama mnogo hrabrosti ustrajnosti i nepokolebljivosti u svemu što rade i naglasio kako mu je drago da kao gradonačelnik može pružiti podršku ovakvim inicijativama.

Također, na konferenciji je potpisan Sporazum o suradnji između Hrvatske gospodarske komore i Mrežnog podjetniškog inkubatora Vrelec iz Rogaške Slatine, a riječ je o suradnji  koja je uspostavljena baš na ovoj konferenciji prije dvije godine.

Također provjerite

USKORO: IZLOŽBA INTERAKTIVNE DIDAKTIČKE SLIKOVNICE “LIČKO DITE” U SNK GOSPIĆ

Drugog dana mjeseca travnja obilježava se Međunarodni dan dječje knjige, a tim povodom u Samostalnoj …

X
Skip to content