ŽENE I TOČKA: GRADONAČELNIK BUKOVAC PODRŽAO KONFERENCIJU I POŽELIO DOBRODOŠLICU

Gradonačelnikovo obraćanje u ime velikog sponzora konferencije prenosimo u cijelosti.
Poštovane dame i gospodo,
zadovoljstvo mi je pozdraviti vas u ime svih građana Otočca i poželjeti vam toplu dobrodošlicu u grad čiju su bogatu povijest obilježile brojne hrabre i poduzetne žene, poput carice Marije Terezije u čije je doba Otočac postao važno gospodarsko, vojno i kulturno središte, ali i druge znane i neznane heroine koje su nesebično ulagale svoje znanje i sposobnosti u razvoj grada na Gacki.
Tim više, ponosni smo na domaćinstvo konferencije Žene i točka koja se već tradicionalno održava u našem gradu i koja okuplja brojne žene čije nas inspirativne priče uvijek iznova oduševljavaju.
Drage dame, kao stup svake obitelji i društva, vi ste predvodnice, oslonac i primjer, neovisno o tome jeste li domaćica, radnica ili intelektualka.
Stoga smo vas kao društvo dužni poticati i otvarati vidike u kojima ćete imati potpunu slobodu razvijati svoje ideje i graditi bolji i prosperitetniji svijet.
Čestitam vam na vašoj nepokolebljivosti i ustrajnosti u svemu što radite te vas pozivam da nam se u što većem broju pridružite u Otočcu, 3. prosinca 2021. na 6. Konferenciji Žene i točka.

Gradonačelnik

Goran Bukovac

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content