OBJAVLJEN TREĆI LIKAMVS MUZEJA LIKE GOSPIĆ

Zbog trenutne epidemiološke situacije Muzej Like Gospić predstavio je treći broj svog časopisa Likamvs virtualno. Časopis je predstavila glavna urednica Marija Rukavina Vranić koja nam je otkrila neke od zanimljivih tema:

  • „U ovom broju prožeto je dvanaest tema što vanjskih suradnika, što nas unutar Muzeja. Zastupljene su teme od srednjeg vijeka pa sve do početka 20. stoljeća“.

Ova godišnja publikacija časopisa Likamvs koja je prvi put tiskana 2019. godine postala je neizostavan tiskani segment zahvaljujući predanom radu i trudu djelatnika Muzeja Like Gospić.

  • „Mi smo zadovoljni i ponosni što smo u tome uspjeli i što smo unatoč svim nedaćama ipak ostvarili neki tijek izlaženja te godišnje publikacije. Nadam se da će to tako i ostati sljedećih godina usprkos koroni i svim nedaćama koje nas mogu još zadesiti, ali mi ćemo se kao muzealci svakako truditi da ostvarimo svoj cilj“. dodaje Rukavina Vranić.

U utorak, 16. studenoga u vremenu od 10 do 12 sati zainteresirani mogu preuzeti svoj primjerak ispred zgrade Muzeja Like Gospić. Ukoliko nisu tada u mogućnosti, mogu to učiniti i tijekom tjedna u radno vrijeme Muzeja. Osim toga, treći broj Likamvsa dostupan je i u pdf formatu na muzejskoj web stranici. Vjerujemo da ćete zasigurno pronaći nešto zanimljivo ili nešto o čemu dosad niste znali.

 

Također provjerite

U POU “dr. Ante Starčević” predstava “A odakle ste vi gospođo”

„A odakle ste vi gospođo“ naziv je predstave koja će se prikazati u  Pučkom otvorenom …

X
Skip to content