Grad Gospić i ove godine dodjeljuje Božićnice socijalno ugroženim građanima

Grad Gospić je i ove godine donio Odluku o dodjeli jednokratne novčane pomoći povodom božićnih blagdana socijalno ugroženim građanima koja će ove godine iznositi 300, 00 kn po osobi.

Isplata Božićnica započet će  29. studenoga 2021. godine i trajat će do 03. prosinca 2021. godine svakim radnim danom od  09.00 do 13.00 sati u Gradskoj upravi Grada Gospića na adresi Budačka 55.

Isplate će se obavljati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i na otvorenom prostoru u krugu zgrade Grada Gospića te korisnicima nisu potrebne Covid potvrde.

Zahtjev za isplatu jednokratne novčane pomoći povodom božićnih blagdana socijalno ugroženim građanima bit će objavljen na web stranici Grada Gospića, a isti se može preuzeti i u papirnatom obliku pri podnošenju zahtjeva u Gradu Gospiću na adresi Budačka 55.

Uz popunjeni obrazac Zahtjeva podnositelj je dužan priložiti svu potrebnu dokumentaciju koja je navedena u Odluci o dodjeli jednokratne novčane pomoći povodom božićnih blagdana socijalno ugroženim građanima.

Za osobe koje su nepokretne i/ili nemoćne i koje zadovoljavaju sve navedene uvjete, Božićnica će biti dostavljena u njihove domove temeljem prijave Gradu Gospiću, Gradskom upravnom odjelu za samoupravu i upravu osobno ili na broj telefona 053/572-082.

Prijava mora sadržavati sljedeće podatke: ime i prezime nepokretne i/ili nemoćne osobe, adresu stanovanja, kontakt broj telefona/mobitela.

Više možete doznati na službenoj stranici Grada Gospića.

IZVOR/ FOTO: GRAD GOSPIĆ

 

Također provjerite

U Gospiću “Hodanjem do zdravlja”

Akciju “Hodanjem do zdravlja” prvi put organizirala je 2016.g dr. Mirjana Vrkljan Radošević, predsjednica Hrvatske …

X
Skip to content