Unutarstranački izbori HDZ-a

U tijeku unutarstranačkih izbora u Hrvatskoj demokratskoj zajednici, sinoć su održane izborne skupštine u Temeljnim ograncima : Bilaj, Smiljan, Pazarišta i Lički Novi uz obvezatno poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

Na istima su izabrani predsjednici , potpredsjednici i članovi izvršnih odbora, a izborni proces proveden je sukladno Pravilniku o radu izborne skupštine TO.

Nazočnima su se obratili dosadašnji i budući predsjednici koji su uz pozdravnu riječ i riječ zahvale za dosadašnju suradnju i postignute rezultate, naglasili kako i u daljnjem radu treba raditi na homogenizaciji ,osluškivanju članstva i realizaciji konkretnih i zacrtanih ciljeva.

Predsjednik GO HDZ-a grada Gospića, Mario Stilinović, obratio se nazočnima , zahvalivši na podršci na lokalnim izborima i istaknuvši kako slijedi daljnji rad i usmjerenost na bitnost.

Izabrano vodstvo po TO:

Bilaj – predsjednica: Darinka Busija; potpredsjednik: Ivan Mraović; Ankica Valentić, Joso Šimunić, Joso Šerić, Josipa Busija, Josip Valentić, Lucijana Mraović , Josipa MIhelčić i Marijan Krmpotić.

Lički Novi –predsjednik: Josip Serdar; potpredsjednik: Tomislav Bićan; izvršni odbor: Nikola Došen, Josip Asić, Frane Brkljačić, Ante Brkljačić, Josip Došen, Stjepan Stilinović, Ante Svetić i Ana Nikšić

Smiljan – predsjednik: Josip Čorak; potpredsjednica: Kristina Rukavina Živković; izvršni odbor: Ivan Vukelić, Luka Jelić, Kristina Rukavina Živković, Marko Rudelić, Josip Bukvić, Jurica Uzelac, Katarina Došen, Anita Katić i Tomica Krmpotić.

Pazarišta – predsjednik: Petar Radošević; potpredsjednik: Tona Marinić; izvršni odbor: Pave Borovac, Mile Dragičević, Slavko Jurčić, Nikola Jurčić, Magdalena Dundović i Nikica Milinković.

Inače, na konstituirajućoj sjednici županijskog odbora za predsjednicu Županijske organizacije Zajednice utemeljitelja HDZ-a “Dr. Franjo Tuđman” Ličko-senjske županije izabrana je Mara Stilinović iz Gospića, dok su za potpredsjednike izabrani Ivan Dabo iz Novalje, Robert Labrović iz Otočca i Marko Nekić iz Senja, a za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Milan Štimac.

Održana je i izborna skupština Temeljne organizacije HDZ-a Gospić. Za predsjednika TO HDZ-a Gospića jednoglasno je izabran Joso Živković – Bato, potpredsjednik je Nikola Baburić, dok su za članove izvršnog odbora izabrani Krešimir Ban, Eni Devčić, Mario Devčić, Lucijana Kosović, Valentina Kulaš, Mario Šaban, Tomislav Šerić, Željko Devčić i Ivan Žarković.

IZVOR/FOTO: HDZ

Također provjerite

ZVONIMIR TROSKOT PONOVNO U KOSINJU

Kosinj, 6. travnja – Na održanoj press konferenciji u Kosinju, zastupnik Zvonimir Troskot, Anamarija Jurković …

X
Skip to content