U sklopu projekta “ZAŽELI – Zapošljavanje žena na području Gospića” dodijeljeni paketi kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština za korisnike s područja Gospića i općine Lovinac

GOSPIĆ-U sklopu projekta „Zapošljavanje žena na području Gospića – Faza II“ za mjesec rujan i listopad dodijeljeni su paketi kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština za korisnike s područja Gospića i općine Lovinac. Dodijeljeno je 217 paketa A (koji sadrže gumene rukavice za čišćenje, sredstvo za čišćenje staklenih površina s raspršivačem, sredstvo za čišćenje i dezinfekciju wc školjke, univerzalno sredstvo za čišćenje i dezinfekciju svih površina) i 221 paket B (koji sadrže toaleti papir, kuhinjski papirnati ubrusi u roli, čvrsti sapun za ruke, gel za tuširanje, šampon za sve tipove kose, pasta za zube).

Podsjetimo, projekt “ZAŽELI – Zapošljavanje žena na području Gospića – Faza II“ započeo je u svibnju 2021. godine, a u srpnju je zaposleno 37 žena s područja Gospića i općine Lovinac na period od 12 mjeseci. Svaka djelatnica skrbi za najmanje 6 korisnika na način da ih redovito posjećuju, pomažu u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština, pomažu u pripremi obroka, pomažu u održavanju osobne higijene i čistoće stambenog prostora, pružaju podršku korisnicima kroz razgovor i druženje.

Ukupna vrijednost Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava je 3.227.520,00 kuna, a financira se iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. .

IZVOR: Grad Gospić

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content