Dodijeljene nagrade za nastup na Jeseni u Lici, te za Zeleni cvijet

GOSPIĆ- U sklopu obilježavanja Jeseni u Lici održana je dodjela nagrada za najbolja predstavljanja na Jeseni u Lici, te za najljepše fotografije  okućnice ili balkona u sklopu natječaja  Volim Hrvatsku. U izboru za najljepše fotografije treće mjesto osvojio je Hrvoje Mudrovčić s fotografijom Biciklom do Tesle. Drugo mjesto pripalo je fotografiji Klanac- Kaluđerovac autora Marka Mihelčića. Prema izboru žirija najljepša je fotografija Jesen u Brušanima autora Josipa Kovačevića. U izboru Zeleni cvijet za nagradu  koju dodjeljuju  Grad Gospić i gradska Turistička zajednica,  treće mjesto u ocjenjivanju okućnica ili balkona osvojila je Katica Baburić, drugo mjesto osvojila je Jadranka Blažeković, dok je Zeleni cvijet sa zlatnim sjajem osvojila Katica Delač.

Što se tiče nagrada za nastup na Jeseni u Lici nagrade za najbolje gostujuće izlagače treće mjesto osvojio je OPG Zvonimir Kalić iz Đakova, drugo mjesto ide OPG-u Damir Lenić iz Bošnjaka , prvo mjesto osvojio je OPG Milnami iz Karlovačke županije.

Treće mjesto za najbolju etno prezentaciju pripalo je domaćoj radinosti Slavice Čorak, drugo mjesto Upravi šuma Gospić,a prvo Udruzi Mini Lika. Posebnu nagradu za etno prezentaciju dobila je  Marija Pađen.

U kategoriji za nastup proizvođača treće mjesto dobio je Mladen Bušljeta, drugo mjesto OPG Majetić, dok je za najbolji nastup prvo mjesto dobio Tomaić commerce.  Nagrade i priznanja dodijelili su zamjenica gradonačelnika Kristina Prša, te župan Ernest Petry i njegova zamjenica Jasna Orešković Brkljačić. Glazbom je  ovaj događaj uveličao  tamburaški sastav Patrioti,a posebnu pažnju publike dobila je modna revija etno butika Mara uz nastup gospićkih djevojaka i djevojčica.

Također provjerite

IZLOŽBA LIKOVNIH RADOVA: “ZIR U PJESMAMA I SLICI”

Samostalna narodna knjižnica Gospić u suradnji sa OŠ “Milan Sekulić” iz Lovinca organizirala je izložbu …

X
Skip to content