ŽUPAN PETRY SA SURADNICIMA OBIŠAO UDBINU

Bez pretjerane hvale, ali s objektivnim superlativima, Općina Udbina jedan je od pozitivnih primjera kako se zajedničkim snagama u maloj sredini puno toga može realizirati, poboljšati kvaliteta života građanima, ali i pomoći gospodarskim subjektima.

Nakon konstruktivnog sastanka održanog jučer s čelnicima Općine Udbina župan ličko – senjski Ernest  Petry obišao je dionicu ceste koja do sada nije bila asfaltirana i koja povezuje naselja Breštane (Podlapača)  i Mekinjar u duljini 1.500 metara, u što je uloženo cca 570.000 kuna. Uz župana su bili njegov zamjenik Milan Uzelac, načelnik Općine Udbina Josip Seuček, direktor Županijske uprave za ceste Luka Matijević i brojni suradnici.

Ovom prigodom zajedno su obišli pilanu u Podudbini u koju je privatni investitor do sada uložio cca. 10 milijuna kuna. Bila je ovo prigoda obići gradilište novog Vatrogasnog doma u središtu Udbine. Njegova vrijednost bit će veća od 5  milijuna kuna. Radovi na Udbini sada su aktivni i na mjesnom groblju u kojemu se grade nove staze, te na gradilištu vodovodne mreže u južnom dijelu naselja Udbina čija vrijednost radova iznosi gotovo 6 milijuna kuna.

IZVOR / FOTO: KABINET ŽUPANA LSŽ

Također provjerite

SVI DANAS NA ČAROLIJU NA GRABOVAČI

PERUŠIĆ- Danas počinje nezaboravna Božićna čarolija  na ulazu u Pećinski park Grabovača kod Perušića. U …

error: Sadržaj je zaštićen!
Skip to content