U Gospiću uhićen počinitelj teških prekršaja u cestovnom prometu

Policijski službenici Policijske postaje Gospić su u subotu, 18. rujna 2021. godine u 19,20 sati u Gospiću pomoću zvučnih i svjetlosnih signala zaustavljali osobni automobil gospićke registracijske oznake koji se oglušio na znakove policije i nastavio kretanje. U kretanju dva puta nije zaustavio automobil na znak crvenog svjetla na semaforima, također je obilazio automobil koji se zaustavio ispred obilježenog pješačkog prijelaza radi propuštanja pješaka, pretjecao je drugi automobil u zavoju, te je nepropisno parkirao automobil ispred kolnog ulaza u dvorište gdje se i zaustavio.

Utvrđeno je da je automobilom upravljao 35-godišnjak iz Gospića i to za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola. On je uhićen i zbog upravljanja automobilom za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola i ne zaustavljanja automobila dva puta na znak crvenog svjetla na semaforima uz optužni prijedlog doveden u nadležni sud.
Zbog ostalih počinjenih prekršaja izdana su mu tri obavezna prekršajna naloga na ukupan iznos od 9 000,00 kuna i izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca.
IZVOR / FOTO: PU LSŽ

 

 

Također provjerite

U Novalji Info dan HBOR-a

Info dan HBOR-a održat će u utorak 25. ožujka od 11 sati u Poduzetničkom centru …

X
Skip to content