Gospićki srednjoškolci predstavili projekt Tajnoviti Gospić u mreži NATURA 2000

GOSPIĆ- Učenici četvrtog razreda zanimanja Turističko-hotelijerski komercijalist Strukovne škole Gospić u parku  Jasikovac predstavili su projekt Tajnoviti Gospić u mreži NATURA 2000 koji je trajao od travnja do rujna 2021. godine te je financiran od strane Ministarstva turizma i sporta u vrijednosti od 22.800 kuna.
Brojne su aktivnosti provedene u sklopu projekta, a odnose se na suradnju ustanova i institucija koje djeluju na području grada Gospića kako bi se stvorio itinerar obilaska grada s naglaskom na prirodne znamenitosti i znamenite osobe u povijesti Gospića. Na kraju projekta provedena je evaluacija i učenici su dali ocjenu odličan te izrazili želju da žele više takvih aktivnosti, dok su suradnici dali i svoje sugestije, a sve su vezane uz nastavak suradnje i nastavak novih projektnih aktivnosti.
Također, učenici sektora Turizam i ugostiteljstvo se nadaju da su pobudili maštu okupljenih na predstavljanju te pridobili njihovo razumjevanje i interes. Vesele se  novim izazovima, aktivnostima i turističkim obilascima u najvećem gradu u Hrvatskoj. Svoje obilaske i zanimljivosti Gospića prikazali su i kroz video uradak kojeg su sa zadovoljstvom  predstavili u prekrasnom ambijentu parka  Jasikovac, dnevnom boravku Gospića.

Također provjerite

ART & FUN radionica u Otočcu

Ako ste se oduvijek htjeli okušati u slikarstvu, želite naučiti više o načinima slikanja, miješanju …

X
Skip to content