Čudesan dan na Prvenstvu Hrvatske kružnih utrka na Automotodromu Brno u Češkoj

Danas se vozila pretposljedna utrka Prvenstva Hrvatske kružnih utrka u kojoj je  Saint Christopher Racing Team iz Gospića briljirao i osvojio prvo mjesto ispred Ragusa Racinga i Dubrovnik racinga, koji su imali odustajanje dvojice vozača i izlijetanje jednog vozača u zadnjem krugu utrke.

Odlični predstavnici gospićkog kluba su hrabro branili svoje boje,Grega Šimunović, prvo mjesto Grupe 5 sa Porsche GT Cayman, i 2. mjesto Grupe 2 sa Suziki Swiftom 1.6, iza vozača iz KK Rijeka Lovre Badurine sa Peugeotom 1.6.
Sandro Babić je osvojio 2.mjesto grupe 1 iza Ivana Petrušića iz Župe Dubrovačke i prvo mjesto Klase 3, te Nino Jeličić prvo mjesto Klase 2 i 4. mjesto grupe 1.
Sa današnjim osvojenim prvim mjestom smanjili su bodovni zaostatak u klupskom natjecanju iza Dubrovnik Racinga na samo 18 bodova, te je još veća šteta što se vozaču Sandru Babiću dogodio peh na Grobniku gdje nije završio utrku zbog kvara na automobilu te nije skupio bodove za klub, te bi sada bili vodeći klub Prvenstva Hrvatske kružnih utrka. Svakako, sutra sa nestrpljenjem očekujemo zadnju utrku te ako i završe kao Klub 2. mjesto u Prvenstvu Hrvatske ispisati će povijest kao debitantski klub.

Puno sreće želimo sutra hrabrim vozačima i neka ih sve prati zaštitnik vozača Saint Christopher.

Također provjerite

Brozičević – Povjerenik Vlade Republike Hrvatske za Gospić

Na zatvorenome dijelu 296. sjednice Vlade RH, Anamarija Bralić Silić imenovana je povjerenicom Vlade Republike …

X
Skip to content