OUTWARD BOUND LJETNI PROGRAM ZA DJECU I MLADE IZ OBITELJI KORISNIKA SUSTAVA SOCIJALNE SKRBI

Od 18. do 22. kolovoza ove godine u Edukacijskom centru Outward Bounda u Velikom Žitniku održava se petodnevni ekspedicijski program u prirodi za djecu i mlade. Program koji je financiran od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u obliku jednokratne podrške, a usmjeren je djeci i mladima iz sustava socijalne skrbi te razvija njihove osobne i socijalne vještine. Program je potpuno besplatan za sudionike.

Pozivaju se obitelji korisnici sustava socijalne skrbi, udomiteljske obitelji te ustanove socijalne skrbi na prijavu svoje djece i mladih. Program će se odvijati s dvije grupe korisnika, mlađa dob 11-13 godina,  te starija dob 14 – 18 godina.

Hrvatska škola Outward Bound dio je međunarodne mreže Outward Bound i u Hrvatskoj postoji i djeluje od 2005. godine. Godišnje uključi više od 1000 polaznika u svoje programe iskustvenog učenja pomoću izazovnih aktivnosti u prirodi. Sudjelujući u programu djeca i mladi imaju priliku bolje upoznati sebe, razviti samopouzdanje, spremnost na preuzimanje odgovornosti, sposobnost suradnje i predvodništva i time ojačati svoj karakter za suočavanje s izazovima svakodnevnog života. www.outwardboundcroatia.com

Dodatne informacije i prijave na: lana.novosel@outwardboundcroatia.com ili na kontakt broj potpredsjednice udruge, Lane Jošt 091/595 – 1178.

IZVOR / FOTO: OUTWARD BOUND CROATIA

 

Također provjerite

SVI DANAS NA ČAROLIJU NA GRABOVAČI

PERUŠIĆ- Danas počinje nezaboravna Božićna čarolija  na ulazu u Pećinski park Grabovača kod Perušića. U …

error: Sadržaj je zaštićen!
Skip to content