PROMOCIJA SAINT CHRISTOPHER RACING TEAM – a U GOSPIĆU

Saint Christropher Racing Team osnovan je u Gospiću s ciljem unaprjeđenja, razvijanja i promocije vrhunskog automobilističkog i karting sporta na području Republike Hrvatske i međunarodnoj razini. Članovi tima napravili su jučer na trgu Stjepana Radića svojevrsnu promociju kluba kojoj je nazočio i gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević. Kazao je kako je ovaj tim već napravio svoju veliku promociju u Hungaroringu, gdje su osvojili vrhunske rezultate, te će im Grad i nadalje biti velika podrška s ciljem povratka mladih na ove prostore.

Davorin Štetner, predsjednik HAKS – a ističe kako mu je cilj podržati aktivnosti koje doprinose razvoju auto sporta u Hrvatskoj, a posebna mu je čast što je prvi put u Gospiću u ulozi predsjednika HAKS – a, ali i kako bi dao podršku novom klubu u Gospiću, Saint Christopher Racing Team – u, koje je jedno pravo osvježenje na auto sport sceni.

Sandro Babić iz Saint Christopher Racing Team – a kaže kako mu je ovo druga sezona da vozi kružne utrke koje su mu prioritet. Smatra da je to najviša grana ovog sporta u automobilizmu. U prvoj sezoni ostvario je treće mjesto u grupi 1 400 cm3 i to mu je bio jedan veliki uspjeh.

Danas se na Grobniku održava još jedna utrka Prvenstva Hrvatske kružnih utrka, pa članovima Saint Christopher Team – a svakako želimo ponavljanje vrhunskih rezultata uz što bolji plasman za daljnja natjecanja.

 

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content