Održana javna tribina povodom predstavljanja projekta ZAŽELI SEBI-OSTVARI DOBRO SVIMA! u Općini Plitvička Jezera

Dana 30.lipnja 2021.godine u prostorijama KIC-a u Korenici održana je 1. Javna tribina u svrhu predstavljanja projekta Zaželi sebi-ostvari dobro svima! na kojem je bilo prisutno 100 uzvanika.

 

Projekt je to koji Općina Plitvička Jezera kao Korisnik projekta provodi kroz fazu II početnog projekta Zaželi-program zapošljavanja žena na području Općine Plitvička Jezera započevši u siječnju ove godine.

Sam projekt predstavila je voditeljica projekta gđa. Ljiljana Hrgota pozdravivši uvodno sve uzvanike te sve one koji su doprinijeli nastavku i samom funkcioniranju provedbe, posebno se zahvalivši načelniku gospodinu Anti Kovaču na podršci da se isti projekt nastavi s još većim brojem zapošljavanja i sa još većim brojem krajnjih korisnika kojima je pomoć neophodna.

Nakon kratkog predstavljanja voditeljica projekta pozvala je sve prisutne da pogledaju kratki video kao prezentaciju stvarne provedbe na terenu koja je izazvala suze i ovacije.

 Upravo sam zbog ovoga ponosna na projekt i sve ono što nam je donio, a to je 30 vrijednih zaposlenica koje su svoje vrijeme usmjerile prema onima kojima je pomoć najpotrebitija“ istaknula je na kraju voditeljica projekta i pozvala sve na kratko druženje uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

 Kroz projekt zaposlene su 32 osobe – 30 zaposlenica ciljanih skupina koje skrbe o starijima i nemoćnima te 2 osobe na provedbi projekta.

 Vrijednost samog projekta je 2 766 905,00 kn koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda, a stopa financiranja je bespovratno u  100 % iznosu.

 

error: Sadržaj je zaštićen!
Skip to content