ODRŽANA 2. REDOVNA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA GOSPIĆA

U Gradskoj vijećnici održana je 2. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića. Uz Aktualni sat koji je prošao bez vijećničkih pitanja, na sjednici su usvojene sve predviđene točke Dnevnog reda, a u posljednju koja se odnosila na Izvješće o korištenju sredstava proračunske zalihe za ožujak, travanj, svibanj i lipanj 2021. godine vijećnicima je obrazložio gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević. U ožujku nije bilo nikakve potrošnje, dok je za travanj ove godine iz sredstava proračunske zalihe izdvojeno 2.268,76 kuna za osobne životne potrebe odnosno za kupnju hrane jednoj osobi, u svibnju je kao i svake godine za počasni Bleiburški vod izdvojeno 1.000,00 kuna, a za sufinanciranje troškova izdavanja znanstvene monografije o ličkom piscu Peri Budaku 5.000,00 kn.

  • U lipnju 2021. godine dali smo Zdrugu katoličkih skauta Hrvatske 1.000,00 kuna i to je ukupno izdvojeno 9.268,76 kuna za četiri mjeseca. Bili smo štedljivi. istaknuo je gradonačelnik Starčević.

Također, treba dodati kako je ispred Domovinskog pokreta u Gradsko vijeće ušao dr. Stipo Lukač, jer je vijećnica Mirjana Vrkljan Radošević svoj mandat stavila u mirovanje.

 

Također provjerite

Zbog loših vremenskih uvjeta misa povodom svetoga Marka umjesto u Budaku bit će služena u crkvi u Ličkom Osiku

Blagdan je svetoga Marka. Iz župe svetoga Josipa Lički Osik, u čijem sastavu je i …

X
Skip to content