HRVATSKI PJEVAČ SE PRIDRUŽIO ČLANOVIMA JEDNE OD NAJVEĆIH SVJETSKIH ROCK GRUPA

Hrvatski glazbenik Dino Jelusić posljednjih je godina gradio inozemnu karijeru, nastupao na velikim pozornicama i surađivao s poznatim bendovima, a sad je postao novi član legendarne hard rock grupe Whitesnake. Ovu vijest grupa je objavila na njihovim službenim stranicama.

Dino bi sa  legendarnom grupom trebao krenuti na turneju u proljeće 2022.

Za datume nove turneje Whitesnake je istaknuo mladog Jelusića kao svog novog člana, a vijest je objavljeva na web sjedištu grupe.

“Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak iznimno talentiranog Dina Jelusića u Whitesnake. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Svidjet će vam se!”, poručio je frontmen Coverdale.

Putem službenog Instagram profila uskoro se oglasio i Dino: “Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda.”

Podsjetimo, Dino je na koncertu na Šalati nastupio s bendom Animal Drive kao predgrupa Whitesnakeu. Njihova poveznica bio je Joel Hoekstra koji je s Dinom svirao u Trans Siberian Orchestra.

Photo: Dino Jelusick Instagram

Također provjerite

“Mirisi i okusi geografskih otkrića”, slikovnica nastala na Odjelu za nastavničke studije u Gospiću

GOSPIĆ- U organizaciji gospićkog Odjela za nastavničke studije, a u sklopu obilježavanja Dana Sveučilišta u …

X
Skip to content