“Glumci u Gospiću“ oduševili publiku

Predstavom „Vla Vla Vlajland cabaret!“ u atriju KIC-a Gospić otvoren je festival „GUG- Glumci u Gospiću“ koji se već četvrtu godinu održava u našem gradu u organizaciji Umjetničke udruge „Art Asić“, Grada Gospića, KIC-a Gospić i Pučkog otvorenog učilišta „dr. Ante Starčević“ Gospić. Na početku je sve okupljene pozdravio Drago Asić ispred udruge „Art Asić“ te naglasio kako je smisao ove manifestacije da se pozovu glumci i da se druže s građanima i da svima bude ugodno.  Zahvalio se Gradu Gospiću i gradonačelniku, dragim prijateljima, glumcima, svima, pa tako i obrtnicima Grada Gospića koji su dali bezrezervnu podršku, županu i Ličko-senjskoj županiji.

Gradonačelnik Karlo Starčević poželio je dobrodošlicu glumicama i glumcima, te naglasio kako je broj okupljenih znak da je njihova odluka bila doista dobra, četiri godine nije puno, ali ako se nastavi još četiri to će onda postati tradicija. Zahvalio se gospodinu Asiću koji je došao s ovom idejom kako bi svi uživali.

Prvu večer GUG-a s predstavom „Vla Vla Vlajland cabaret!“ otvorila je glumica Ecija Ojdanić koja je naglasila kako je jako sretna i uzbuđena što će nastupati pred ovolikom publikom u kojoj je puno njenih prijatelja i kolega glumaca,  te da je lijepo kada nečija inicijativa urodi plodom, pogotovo kulturne manifestacije s obzirom na godinu i pol stanke.

Tako je gospićka publika uz pregršt smijeha i zabave provela kulturnu večer u atmosferi, koja se nastavlja i sutra.

Također provjerite

USKORO: IZLOŽBA INTERAKTIVNE DIDAKTIČKE SLIKOVNICE “LIČKO DITE” U SNK GOSPIĆ

Drugog dana mjeseca travnja obilježava se Međunarodni dan dječje knjige, a tim povodom u Samostalnoj …

X
Skip to content