ČLANOVI RK „GOSPIĆ“ SUDJELOVALI U RUKOMETNOM KAMPU BALIĆ & METLIČIĆ NA HVARU TE OSTAVILI ODLIČNE DOJMOVE.

Rukometni kamp Balić & Metličić je na Jelsi (Hvar) od 8. do 13. srpnja ove godine okupio je 134 mlada rukometaša i rukometašice iz cijele Hrvatske. Bilo je to 14. izdanje rukometnog kampa u organizaciji kluba koji nosi ime po našim rukometnim legendama. Tamo su bili i 13 gospićkih rukometaša (9 dječaka i 4 djevojčice), te su se nakon šest dana treniranja pod palicom rukometnih idola cijele Hrvatske u Gospić vratili oduševljeni.

Treninge su, između ostalih, vodili Ivano Balić, Petar Metličić, Ljubo Vukić i Dalibor Anušić redom proslavljeni reprezentativci Hrvatske, a rukometne nade Rukometnog kluba „Gospić“, su širom otvorenim očima strpljivo upijale sve sugestije i savjete kako bi unaprijedili svoja rukometna znanja i sposobnosti. Bilo je tu i velikih upućenih pohvala od svjetski poznatih rukometaša što je njih, njihove roditelje i trenere dodatno veselilo.

Uz treniranje, sudionici su imali dovoljno vremena za druženje, kupanje, šetnje gradom i druge slobodne aktivnosti. Nakon pet dana uživanja, posljednji, šesti, dan donio je informaciju koja je Rukometni klub „Gospić“ učinila ponosnijima no što su to mogli zamisliti. Organizator je igračicu Gospića Saru Vukelić proglasio najboljim polaznikom kampa što je dodatno ispunilo srca roditelja, trenera, prijatelja i suigrača.

IZVOR / FOTO: RK „GOSPIĆ“

 

Također provjerite

TRADICIONALNI MALONOGOMETNI TURNIR U LIČKOM OSIKU OD 31. SRPNJA DO 4. KOLOVOZA 2021.

Povodom obilježavanja Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja NK Croatia ’92 najavljuje tradicionalni …

error: Sadržaj je zaštićen!
Skip to content